Δώρα Ζέμπερη: Η μυστηριώδης «διαγραφή» λίγες ώρες πριν τη δολοφονία..!!

Σε νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο προχώρησε ο δικηγόρος του πάτερα της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, καθώς δήλωσε ότι είχαν σβηστεί αρχεία από υποθέσεις που υπήρχαν στο γραφείο της.

Άφησε, επίσης, ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέκονται κι άλλα άτομα στη δολοφονία, ενώ αποκάλυψε πως κάποιες υποθέσεις της άτυχης εφοριακού έχουν διαγραφεί από τον υπολογιστή της στην Υπηρεσία, όπου εργαζόταν, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Υπάρχει κάτι νέο, το οποίο το πληροφορήθηκε και ο πατέρας έπειτα από τις καταθέσεις και την απολογία του κατηγορουμένου. Κάποιες υποθέσεις έχουν σβηστεί από τον υπολογιστική της στη δουλειά, με αποτέλεσμα να είχε κρατήσει τα αρχεία της σε USB» αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Δώρας.

Ωστόσο, ο δικηγόρος διερωτήθηκε: «Πώς ήταν δυνατόν ο δολοφόνος να γνώριζε για τα στικάκια;», ενώ ένας ακόμη μάρτυρας που είδε την κοπέλα στον ηλεκτρικό, λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της, ανέφερε ότι ήταν ανήσυχη και κοίταζε συνεχώς πίσω της, σαν να την παρακολουθούσε κάποιος.