Βόλος : Βασάνιζε και βίαζε την 35χρονη γυναίκα του επί χρόνια -Το δικαστήριο δεν του χαρίστηκε..!!

Με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Τρικάλων την απίστευτη κακοποίηση που υφίστατο από τον βίαιο σύζυγό της, ο οποίος την βίαζε επανειλημμένα και της προκαλούσε σωματικές βλάβες, μια 35χρονη γυναίκα η οποία βρήκε το κουράγιο να φύγει από το σπίτι  της στον Βόλο  μαζί με τα δυο παιδιά της!

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε το 2016 σε βάρος του 45χρονου συζύγου της, εκείνος την κακοποιούσε σεξουαλικά και χτυπούσε την 15χρονη κόρη τους. Εναντίον του κατηγορούμενου είχε ασκηθεί δίωξη γιαβιασμό κατ’ εξακολούθηση, πρόκληση σωματικών βλαβών και ενδοοικογενειακή βία.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν δύο φίλες της 35χρονης, οι οποίεςεπιβεβαίωσαν το μαρτύριο που βίωνε ζώντας καθημερινά με τον φόβο και τον πανικό για την ίδια και τα παιδιά της.

Σύμφωνα με το protothema.gr , o 45χρονος, που φέρεται να απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει, αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες. Όμως, τελικά επικαλέστηκε ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα! Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 12 ετών χωρίς να δώσει αναστέλλουσα δύναμηστην έφεση κι έτσι κρατείται για να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημαόπου θα εκτίσει την ποινή.