Αναστάτωση στα Άνω Λιόσια για πυροβολισμούς έξω από σχολείο..!!

Σε ένα απρόσμενο, αλλά και επικίνδυνο γεγονός ήταν παρόντες καθηγητές και μαθητές τους 3ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν μια ομάδα Ρομά άρχισε να πυροβολεί έξω από το κτίριο, τη στιγμή που μέσα υπήρχε κόσμος.

Το περιστατικό αφορούσε δύο οικογένειες Ρομά, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες ήρθαν σε διαμάχη για οικογενειακά ζητήματα, καθώς τα παιδιά τους είχαν παντρευτεί και χωρίσει με αποτέλεσμα να ενοχλούν συχνά την περιοχή.

Την ώρα του συμβάντος στο προαύλιο του σχολείου, στο οποίο φοιτούν περίπου 200 παιδιά, βρίσκονταν κάποιοι μαθητές λόγω κενού, ενώ κάποιοι άλλοι είχαν γυμναστική και από τύχη δεν είχαμε κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Ευτυχώς η αντίδραση της διεύθυνσης του σχολείου ήταν άμεση, αφού μαθητές και καθηγητές κλείστηκαν μέσα στο κτίριο και δεν άφηναν κανέναν να βγει έξω, ενώ ειδοποιήθηκε και η Άμεση Δράση. Όταν έφτασε το περιπολικό στο σημείο το συμβάν είχε τελειώσει, έτσι από την αστυνομία δεν αναφέρθηκε κανένα συμβάν.

Μάλιστα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου πραγματοποίησε συγκέντρωση κατά της βίας έξω από το σχολείο σήμερα, Πέμπτη, στις 07:30 το πρωί.

Πηγή: in.gr