Αληθινή Χριστουγεννιάτικη Ιστορία: ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Προκαλεί συγκίνηση και χαρά. Είναι ένας απο τους λόγους που οι άνθρωποι συνεχίζουν να πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη και το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Στη μικρή πόλη West Jordan της Γιούταν, οι κάτοικοι αποφάσισαν να κάνουν κάτι ξεχωριστό για να ευχαριστήσουν ένα παιδί που έδινε τη μάχη του με την οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και οι γιατροί του έχουν δώσει λίγες μέρες ζωής.

Ο Ethan Van, ένα 4χρονο αγοράκι που πάλεψε με τον καρκίνο απο τα δύο του χρόνια και πρόσφατα πήρε εξιτήριο απο το νοσοκομείο, αφού δεν υπάρχει θεραπεία για την ασθένεία του.

Το 4χρονο αγοράκι αγαπούσε πολύ τα Χριστούγεννα και την Halloween.. μια γιορτή με παγανιστικές ρίζες που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.

Οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια οτι είναι πολύ πιθανό να μη γιορτάσει ξανά τα Χριστούγεννα και την Halloween. Τότε οι κάτοικοι της μικρής πόλης West Jordan αποφάσισαν να του προσφέρουν ένα ξεχωριστό δώρο.. στολίζοντας τα σπίτια τους γιορτινά. Στο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό έπαιζαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ένας  Άη Βασίλης και  περίπου 160 άνθρωποι μαζεύτηκαν και τραγούδησαν  τα κάλαντα στον μικρό Ethan Van.

 

Η πόλη άρχισε με τον εορτασμό στις 21  Οκτωβρίου, ο Ethan φόρεσε και το κουστούμι του Σούπερμαν. Δύο ημέρες αργότερα, η Δυτική Ιορδανία πραγματοποίησε παρέλαση προς τιμήν των πέμπτων γενεθλίων του, ένα μήνα πριν την πραγματική ημέρα. Στις 25 Οκτωβρίου, η οικογένεια γιόρτασε τα Χριστούγεννα την Helloween που ήταν η αγαπημένη των διακοπών του, μόλις τρεις ημέρες πριν απο τον θάνατό του.

O Ethan Van Leuven πέθανε την Τρίτη στο σπίτι του στη Γιούτα, αλλά πριν απο το θάνατό του, μπόρεσε να απολαύσει τα Χριστούγεννα την Helloween και τα γενέθλιά του.