Έκλεψαν από γνωστό Βολιώτη 1,3 εκατ. ευρώ! Τα είχε κρυμμένα στο σπίτι του

Από την ΕΛ.ΑΣ. ερευνάται κατά πόσο ευσταθεί η καταγγελία του, αλλά και από που μπορεί να προέρχονταν τα χρήματα.

Διάρρηξη – τζακ ποτ σε οικία γνωστού Βολιώτη  στην λεωφόρο Αργοναυτών! Όπως κατήγγειλε ο ίδιος στην αστυνομία, άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του και έφυγαν με λεία 1,3 εκατ. ευρώ!

Κατά δήλωσή του, το εν λόγω -απίστευτο- ποσό το είχε κρυμμένο σε ειδικές κρύπτες μέσα στο σπίτι μαζί με 400 χρυσές λίρες Αγγλίας, οι οποίες επίσης έκαναν «φτερά».

Η διάρρηξη έγινε πιθανότατα το βράδυ του Σαββάτου ενώ ο (πρώην πια, αν είναι αληθής η καταγγγελία)  εκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του σπιτιού απουσίαζε στην Αθήνα.

Ο ηλικιωμένος Βολιώτης -πρώην συμβολαιογράφος, γνωστός στην τοπική κοινωνία, καθώς είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου Κοινωφελούς Ιδρύματος με έντονη κοινωνική και πολιτιστική δράση- κατήγγειλε την κλοπή στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ερευνούν τόσο κατά πόσο ευσταθούν οι ισχυρισμοί του ηλικιωμένου, αλλά και σε περίπτωση που ισχύουν, από που μπορεί να προέρχεται ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο παθών φέρεται να έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για χρήματα από ρευστοποίηση ομολόγου που έγινε παλαιότερα.

Τόσο ο ίδιος, όσο και ο αδελφός του, είναι γνωστοί για τις δωρεές τους στην Εκκλησία και τον Δήμο Βόλου.